Fylld pasta är en av de mest kända italienska förträffligheterna: det är en sann konst som har gjort italienska hemmafruar kända, som ger liv åt ett arv av recept som går i arv från generation till generation.

Oavsett om det är tortellini, ravioli, agnolotti eller mer speciella format som sardiska culurgiones, alla älskar fylld pasta, en symbol för fest och gemytliga luncher: idag berättar vi vilka huvudformaten är och hur man bäst kombinerar dem med våra recept .

 

  • AGNOLOTTI är en stor klassiker i tradition Italienskt regionalt kök, oftare i rund form. Finns med olika fyllning med: Lax och Avocado, 7 olika ostar, Parmiggiano Reggiano® DOD, Karl Johan Svamp, Hummer, Soltorkade tomater och Aubergine.
  • SORRISI: har en form som direkt leder till gott humör, finns även utsmyckade av basilikaprickad deg. Finns fyllda med: Chevre och fikon, Sparris och Mascarpone ost, Basilika och Ricotta, Havskräftor.
  • STELLE: runda formade och dekorerade på sin kant, är Stelle är riktig generös format.
    Fyllningar är rika och krämiga, vilket
    gör dem idealiska för alla typer av evenemang. Finns med bland annan:
    Lax, Grouper, Kronärtskockor och Mascarpone ost, Buffelmozzarellla och färska bladspenat.
  • VELE: Med sin ovanliga och eleganta triangulära form, fångar Vele ögat göra rätter extremt sofistikerade och eleganta. Finns fyllda med: Tryffel, Radicchio och Provola ost.
  • REGALI: ett rejelt pastaformat med en originell form som gör rätten väldigt spektakulär. Fyllning kan bestå av: Spenat och Mascarpone ost, Gorgonzola och valnötter.